[節目意見] 沒有抗爭 哪有改變-- 給潘生的信!

首先多謝davidkong兄及各位意見,小弟已如實將意見反映給人網及edmond,恐怖在線會繼續聆聽各位提議,謝謝。

P.S. ATTN : ktm617 :晒天針一post是由於有人惡意向吳師父作人身攻擊,故違反人網網規將post關閉處理。 ...
亞威 發表於 15-7-2010 20:45
你是否真可代表潘生說話嗎???
到這個時刻只想潘生真可以細心聆聽我們善意批評及意見再作出回應!!!
不要令你的DH支持者失望!!!
仲有在節中,成日講笑,冇哂氣氛!
首先多謝davidkong兄及各位意見,小弟已如實將意見反映給人網及edmond,恐怖在線會繼續聆聽各位提議,謝謝。

P.S. ATTN : ktm617 :晒天針一post是由於有人惡意向吳師父作人身攻擊,故違反人網網規將post關閉處理。 ...
亞威 發表於 15-7-2010 20:45
咁某師傅有冇澄清佢嘅神功係堅嘢?
天怒人
你是否真可代表潘生說話嗎???
到這個時刻只想潘生真可以細心聆聽我們善意批評及意見再作出回應!!!
不要令你的DH支持者失望!!!
davidkong 發表於 15-7-2010 21:22
小弟的角色是將有關網友及聽眾意見轉達給人網及edmond知道。
鬼。面書
facebook https://www.facebook.com/GuimianShu
支持,尤其PHONE IN方面,好多時打上去D人都唔知自已講乜,浪費EDMOND時間,又影響我地聽眾。

新城恐佈熱線都已成為過去式,其實毋須仍停留係個時代。樓主比中肯意見係好事,對於主持多一個參考。如果真係聽慣鬼故你會發現其實都係差唔多,如果有其他唔同主題可認識唔同資訊GE嘢,唔係只局限聽鬼故。至於恐怖節目係咪一定要恐佈氣氛先至為好並唔一定,若果要靠音响及假故仔嚟凝造氣氛,不如租恐佈片睇啦。其實係傾談節目有講有笑都好正常,唔通乸住塊面唔可以講笑咩。

仲有係網上已經唔係咁多人打電話嚟,一有聽眾打嚟就係討論區比人話及嫌三嫌四,仲有邊個會打嚟。如果大家為edmond 節目好GE話就幫手多D鼓勵聽眾打上去,而唔係要咁多篩選。
為何要cut潘生節目呀?cut到一星期得兩三晚,小唔小D呀?你地唔鐘意聽的話,可以剩係聽一兩晚就算囉!有好多人鐘意每晚都聽ga嘛,為何要佢地都cut埋?你們係全部人咩?係簫生咩?我夠唔鐘意你地日日開工,一星期開一日工,在家食西北風!西北風夠補呀!
為何要cut潘生節目呀?cut到一星期得兩三晚,小唔小D呀?你地唔鐘意聽的話,可以剩係聽一兩晚就算囉!有好多人鐘意每晚都聽ga嘛,為何要佢地都cut埋?你們係全部人咩?係簫生咩?我夠唔鐘意你地日日開工,一星期開一 ...
sunsunbee 發表於 15-7-2010 22:21
樓主提出減少節目播放唔係因為唔喜歡EDMOND節目,相反係希望節目可以做得更好。
我一向聽重溫,因為直播太夜,怕第日返工冇精神。

好多時我都係聽第一、二PART,第三PART飛左,我個人覺得太悶唔想聽。
為何要cut潘生節目呀?cut到一星期得兩三晚,小唔小D呀?你地唔鐘意聽的話,可以剩係聽一兩晚就算囉!有好多人鐘意每晚都聽ga嘛,為何要佢地都cut埋?你們係全部人咩?係簫生咩?我夠唔鐘意你地日日開工,一星期開一 ...
sunsunbee 發表於 15-7-2010 22:21
唔洗咁激動
我地提出意見,善意批評
都希望節目質數有所提高
不是搵咬嘈架