蕭生話想人網多d點擊率

蕭生話想人網多d點擊率

我的二個友人,一個用戶名是easyhandy,另一個ebideasy。他們二人自問都沒有灌水,和重覆回帕,但二人都換來多次被lock account。

想知如這樣繼續下去人網那來點擊率呢??

我亦看到有很多回覆都是無里頭和無意思更甚的只打上1111111111都沒有被banned account呢
abc
哈果兩個朋友系米你自己先
政治家是要得到世界還是要得到人民尊重呢
哈果兩個朋友系米你自己先
kuen9791 發表於 18-9-2010 18:31
" /> 有冇分別呢,一個係一個唔係啦
abc
用戶名似足廣告機械人...
法律面前, 窮人含撚~!
只打上1111111111都沒有被banned account呢
打111111111都好過用粗口鬧人或在毓民政評有心鬧事搞事丫!
囡囡呀!誰都喜歡妳,小貓也自豪!  >^.^<  喵~~~
" />" /> 有冇分別呢,一個係一個唔係啦
prettygood 發表於 18-9-2010 18:35
甘就應該封啦一部電腦可以開甘多個戶口俾人話做馬
政治家是要得到世界還是要得到人民尊重呢
用戶名似足廣告機械人...
大胃王 發表於 18-9-2010 18:36
請問乜野係廣告機械人....??
abc
打111111111都好過用粗口鬧人或在毓民政評有心鬧事搞事丫!
囡囡 發表於 18-9-2010 18:58
想問我鬧乜野事,乜你d言論似足大陸的人治社會
abc
甘就應該封啦一部電腦可以開甘多個戶口俾人話做馬
kuen9791 發表於 18-9-2010 19:09
我同我家人有獨立ip同不同電腦,點解唔可以有獨立戶口上人網呢。最初我跟家人一人一個戶名就是easyhandy and prettygood。但easyhandy俾banned後就很久沒有上人網幾個月,和家人一起只用一戶,到上星期先再開一個用戶名ebideasy,現想問你這有什麼不對呢??
abc
囡囡 發表於 18-9-2010 18:58
你去聽訓街兄囉,咁唔鐘意聽到粗口
abc