12月18日(星期日)人網新主持實習節目直播時間表

12月18日(星期日)人網新主持實習節目直播時間表

時間

報名同學及節目名稱

14:00 14:30

Mark - 自作業

14:30 15:00

Mirage - 獵搜異族 之人造人間‧人非人

15:00 15:30

阿信 - 二三次元

15:30 16:00

Ming - 吔文哋武

16:00 16:30

包包 & 靚仔 & Sylvia- 二打六

16:30 17:00

Anthony & Govern - 潮嘢time machine

17:00 17:30

阿樹講男講女

17:30 18:00

jovi -人在股市

請各位網友貼片時請貼埋youtube link, 否則在i-phone和i-pad 2是看不到片的.
各位加油!!!
一路聽住 一路進步!!
終于到我同Anthony啦 - 潮嘢time machine !!!!
================
DJ 訓練班 第三班
大家加油~ 我個日要晚上先落機~ >V<

& MICHELLE 姐係我啦~ 參加了個比賽~ 支持下~
想出書寫第一篇~ 雖然文筆普通~ 但勝在由心且發~
http://www.facebook.com/photo.ph ... ;type=3&theater
想問下爲什麽有些可以看到視像,有些只聽到聲音?

直播有視象, 重溫只有聲音.
又或者是預錄的廣播劇便只有聲音.

另外, 12月25日是假期, 工作人員休息
請各位網友貼片時請貼埋youtube link, 否則在i-phone和i-pad 2是看不到片的.
不是啊,我看 jovi -人在股市 的2次直播都只有聲音, 所以不明白。
不是啊,我看 jovi -人在股市 的2次直播都只有聲音, 所以不明白。
水湄仙子 發表於 18-12-2011 02:45
這是他要求的。
支持支持,唔知可唔可以睇左視像
丁丁
潮嘢Time Machine有video playback ^^

================
DJ 訓練班 第三班